Concentració demà dels treballadors de La Xarxa de Comunicació Local

22 maig

Els treballadors de La Xarxa de Comunicació Local es concentraran demà, 23 de maig, a les 9.30 del matí, davant la seu de la Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya / Diagonal), coincidint amb la reunió del Consell d’Administració de la XAL, SL. L’empresa, sorgida de la fusió de COMRàdio i la Xarxa de Televisions Locals, amenaça amb un ERO que podria afectar 77 treballadors, prop d’un 40% de la plantilla.

Amb aquest acte de protesta, els treballadors volen posar de manifest el bloqueig de les converses mantingudes amb la direcció de l’empresa per evitar l’Expedient de Regulació d’Ocupació. El comitè d’empresa, en un exercici de responsabilitat, està obert a qualsevol negociació per evitar acomiadaments, però considera  que les exigències de l’empresa són del tot inassumibles. La direcció proposa una retallada de sous al 75% de la plantilla, que en els alguns casos suposa una reducció de més del 50%.

La nova empresa, creada per la Diputació de Barcelona, ha internalitzat una vuitantena de treballadors de productores externes, sense incrementar el pressupost a la partida salarial destinada a personal. Per aquest motiu, els treballadors de La Xarxa exigeixen a la Diputació de Barcelona que assumeixi la seva responsabilitat social per fer viable el projecte sense condemnar els treballadors.

Mitjans en Lluita amb els treballadors de La Xarxa!
#TotssomLaXarxa #totsamblaxarxa

Deixa un comentari