Carta dels treballadors de l’ACN

15 maig

ACN

Concentració de treballadors de l’ACN ahir a la plaça Sant Jaume de Barcelona

 

Els treballadors de l’ACN han enviat aquesta carta a Jordi Martí, secretari de comunicació del Govern i president del Consell d’Administració de l’agència.

Al president del Consell d’Administració de l’Agència Catalana de Notícies

Conscients que el marge de maniobra per evitar qualsevol acomiadament ja està més que exhaurit, i decebuts perquè en cap cas s’ha tingut en compte la nostra posició, els treballadors de l’Agència Catalana de Notícies hem volgut tornar a mostrar el nostre malestar i la nostra oposició a la gestió que s’ha dut a terme les darreres setmanes, per no dir, mesos o anys, a l’empresa on treballem. Per això, ens trobem immersos en una nova jornada de vaga que sabem que no serà visible però si que confiem que serveixi per demostrar que malgrat tot, els treballadors defensem un projecte de país.

La retallada de pressupost i de subvenció pública ha afectat, com era d’esperar, l’ACN, i malauradament una bona part d’aquesta davallada d’ingressos ha recaigut als set treballadors que han perdut la feina, i a la resta de la plantilla que durant els darrers anys han vist empitjorar les seves condicions de treball, no només per haver perdut poder adquisitiu, sinó per constatar que la direcció no compta amb la plantilla per tirar endavant el projecte, en una professió on la implicació és bàsica per al bon funcionament de l’empresa.

En aquest sentit, volem fer palesa la nostra decepció amb la poca consideració que ha tingut la direcció i de retruc la presidència de l’ACN a l’hora d’escoltar les propostes d’estalvi que havien elaborat des del comitè d’empresa i replantejar un model d’ACN que dista molt de l’estructura d’estat que podria ser.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: