L’Assemblea d’El Mundo Catalunya acorda fer vaga 7, 9 i 10 de maig

30 abr.

L’assemblea d’El Mundo Catalunya denuncia:

1) Que l’empresa ha decidit fer una nova reducció de plantilla, només uns mesos després de l’anterior, que ja va deixar delmada la redacció.

2) Que a l’empresa li manca un model de viabilitat per aquesta redacció.

3) Que l’empresa està actuant amb absoluta opacitat i mala fe, ja que es nega a comunicar a quants treballadors afectarà la mesura i quan es produiran els nous acomiadaments.

4) Que l’empresa al·lega que els acomiadaments serviran per abaratir costos, però això és incert, perquè els treballadorsd’El Mundo de Catalunya cobren salaris molt baixos i perquè existeixen altres àmbits on es podria retallar.

5) També denunciem la venda d’El Mundo de Valladolid, que descapitalitza la companyia, quan es tracta d’un negoci rentable.

6) A més, denunciem que els companys del País Basc també han patit retallades similars i han estat víctimes de la mala fe de l’empresa.

7) Denunciem les condicions de treball en les que treballa la plantilla de Barcelona després del darrer ERE, amb més càrrega de treball i jornades laborals més extenses.

8) Denunciem l’empresa per incomplir part dels acords firmats en el darrer ERE i, en alguns casos, el que es disposa a la normativa laboral.

9) Recordem que la redacció de Barcelona aporta abundant i imprescindible informació i fotografies a les edicions nacionals d’El Mundo i elmundo.es. A més, les vendes han pujat a Catalunya de forma notòria en els darrers mesos.

10) Denunciem la falta d’ètica del departament de Recursos Humans d’Unidad Editorial i la mediocritat dels qui prenen les decisions empresarials sense tenir en compte criteris periodístics.

11) Per decisió de l’assemblea, anunciem la convocatòria d’una vaga per els propers dies 7, 9 i 10 de maig.

Barcelona, a 29 d’abril de 2013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: